Onze collega's vertellen je er graag meer over

Onze collega's vertellen je er graag meer over

Met ruim 450 medewerkers werken wij elke dag aan duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van betonmortel produceren en vervoeren. Naast een uitgebreid standaardpakket betonmortels maakt ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten deel uit van ons leveringsprogramma.

Maarten, Manager LSP & Fleet

“Ik ben samen met mijn team verantwoordelijk voor ons wagenpark, de bezetting van onze eigen voertuigen en opleiden van onze chauffeurs. Ooit ben ik bij Heidelberg Materials begonnen als betonlaborant, daarna heb ik diverse functies in onze operaties mogen doorlopen, zoals mengmeester, kraanmachinist, plantoperator, transportleider en operationeel manager. Hou je van aanpakken en organiseren dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Grijp je kansen in een laagdrempelige organisatie en kijk of er een geschikte functie voor je is."

Maarten (hoofdkantoor Den Bosch)

Aad, (mentor) chauffeur

"Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar in dienst bij Heidelberg Materials. Naast betonmixer chauffeur ben ik samen met 13 andere collega's opgeleid tot mentorchauffeur. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mezelf binnen Heidelberg Materials verder te ontwikkelen. Hou jij van aanpakken en samenwerken dan is Heidelberg Materials een bedrijf dat goed bij je past. Wellicht mag ik jou binnenkort opleiden!"

Aad (centrale Spaanse Polder)

William, Bouwplaats adviseur Beton

"In mijn rol als BAB-er adviseer ik de klant over de verschillende toepassingen en soorten van beton. Daarnaast zorg ik ervoor dat de bouwplaats goed en veilig bereikbaar is en regel de noodzakelijke ontheffingen en rijinstructies voor de chauffeurs. Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt bij eventuele problemen bij onveilige situaties, disputen over lever- en lostijden en een niet juist geleverd betonmengsel. Kom jij ons helpen bouwen, beton maken is teamwork!"

William, (verkoop regio zuid-west)

Mahalia, (mentor) chauffeur

"Ik ben nu ruim 3 jaar in dienst van Heidelberg Materials en naast betonmixer chauffeur ben ik samen met 13 andere collega's opgeleid tot mentorchauffeur. Ik hoop dat meer vrouwen de overstap gaan maken naar dit mooie beroep. Nieuwsgierig hoe het is als vrouw in de bouw? Kom eens een dagje met mij meerijden en wellicht mag ik jou binnenkort opleiden!"

Mahalia (centrale Tilburg)

Mo, Pompmixer 

"Na een aantal maanden op de betonmixer kreeg ik de mooie kans binnen Heidelberg Materials om mijzelf verder te ontwikkelen als pompmixer chauffeur. Het vervoeren van beton was al heel erg leuk, het pompen op locatie maakt het alleen maar leuker! Elke dag is anders en dat maakt het werk zo geweldig! Wil jij eens ervaren wat de werkzaamheden van de pompmixer chauffeur inhouden? Ik neem je graag een keertje mee om jou ook enthousiast te maken voor dit vak!"

Mo (centrale Rotterdam Brienenoord)

Jordy, Bouwplaats adviseur beton

"Het is geweldig om onze mensen en klanten vooruit te helpen: de klanten te adviseren en de begeleiding bij storten voor onze eigen mensen. De wisseling tussen buiten en binnen is ook heel leuk, in de ochtend sta je met je poten in de modder en ‘s middags ben je offertes aan het maken."

Jordy (verkoop regio zuid)


Chris, mengmeester

"Mijn carrière is veelzijdig binnen Heidelberg Materials. Van betonmixer chauffeur heb ik eerst de stap kunnen maken naar pompmixerchauffeur. Daarna heb ik de interne opleiding mogen volgen tot mengmeester. Heidelberg Materials helpt mij op heel veel manieren om verder te groeien in mijn carrière. Altijd en overal binnen ons bedrijf krijg je hulp bij al je taken, er is altijd iemand van het team die je kan helpen."

Chris (centrale Tilburg)

Patrick, wagenpark- beheerder

"Ik heb uitdaging nodig in mijn werk en als wagenparkbeheerder heb je dat dagelijks. Ik zorg dat de Heidelberg Materials vloot operationeel en veilig is en blijft. Er wordt van je verwacht in deze functie dat je pro-actief bent en dat maakt dit werk zo leuk."

Patrick (hoofdkantoor Den Bosch)

Corne, laborant

"Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gemaakte beton. Door monsters te nemen (uit de betonmixers) kan ik de verwerkbaarheid vaststellen en controleren of de gewenste sterkte gehaald wordt. In overleg met de chauffeurs, mengmeester en betontechnologen kan ik het mengsel nog laten aanpassen. Bij Heidelberg Materials heb je volop doorgroeimogelijkheden, zo ben ik van betonmixer chauffeur doorgegroeid naar laborant."

Corne (centrale Tilburg)

Rob, Fuel & Driver coach

"Ik ben binnen Heidelberg Materials verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe chauffeurs en voor de nascholing code95, zowel voor de theorie als praktijk. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor onze mentoren, controleer ik de registratie van de rij- en rusttijden en het rijgedrag zoals brandstofverbruik, schadepreventie en toepassing Eco-driving. Hopelijk zie ik jou binnenkort in één van onze opleidingstrajecten."

Rob (landelijk)

Henny, kraanmachinist

"Ik ben al ruim 30 jaar jaar kraanmachinist en zorg ervoor dat het zand en grind van de boot gelost wordt in de bunkers. Daarnaast vul ik de bunkers van de menger aan zodat de mengmeester nooit zonder grondstoffen komt te zitten. Ik durf te zeggen dat ik echt op ongekende hoogte werk!"

Henny (centrale Den Bosch)

Richard, (mentor) chauffeur

"De samenwerking en sfeer is erg prettig bij Heidelberg Materials. Het werk is ook zeer afwisselend omdat je nooit weet met welke methode er gelost gaat worden. En om nog meer kennis over ons product te krijgen heb ik de Basiscursus Beton gevolgd. En met werktijden tussen 06.00 en 18.00 uur ben ik altijd thuis met het avondeten"

Richard (centrale Breda)

Gert-Jan, Plantoperator

"Door een overname ben ik in 2008 bij Heidelberg Materials in dienst gekomen. Ik heb hier inmiddels al diverse functies gedaan zoals mengmeester, planner, laborant en sinds 2015 ben ik plantoperator. Dit is een veelzijdige functie waarbij ik vind dat je als teamplayer een spin in het web bent. In deze functie heb je tevens veel contact met de collega's van fleet, planning en de betontechnologen. Ben je een echte duizendpoot die van een uitdaging houd dan is dit echt iets voor jou!"

Gert-Jan (centrale Rotterdam Brienenoord)

Dirk, Health and Safety

“Na een aantal jaren gewerkt te hebben als betonmixerchauffeur heb ik, na het volgen van aangeboden opleidingen binnen het bedrijf, diverse functies mogen bekleden zoals betonlaborant, plant-operator en plantmanager op een zandwinning. Ik heb hierbij altijd de focus gehad op een veilige en gezonde werkomgeving. In mijn huidige functie als Health and Safety advisor voor Heidelberg Materials, in de regio zuid Nederland, bezoek ik de diverse locaties om mijn operationele collega’s te ondersteunen en adviseren op het vlak van veilig en gezond werken. Wil je werken in een dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden en de focus op gezond en veilig werken, dan ben je bij Heidelberg Materials op de juiste plek”.

Dirk (regio zuid Nederland)